Svi vole mirisati fenomenalno, a posebno tijekom ljetnih i nesnosnih vrućina. Temperatura se penje na visokih 35 °C, a teške note mirisnih oblaka jednostavno ne dolaze u obzir. Najjednostavnije je kupiti parfem s mirisnim notama koje su naprosto krasne. Međutim za ljetne dane nježan miris kože, ali i kose svakako je laganija varijanta kojoj se teži.

Izbor je zaista individualan, nekome se sviđaju teži mirisi, dok je naglasak na beauty ritualu nešto duži put do zamamnog mirisa kože koji obara i s nogu. Jedan od brendova koji godinama ima izvrsne proizvode je upravo Nuxe. Proizvodi s prepoznatljivim mirisom dobili su i proširenje u asortimanu. Ako vam se sviđa njihov klasičan miris, tada ćete obožavati i verziju Nuxe Prodigieux Floral liniju.

Nuxe Prodigieux Floral je nježan i senzualan. Cvjetne note su osjetne i neodoljive. Idealan miris za vruće ljetne dane. U beauty rutinu nećemo uvrstiti parfem, nego samo ulje, gel za tuširanje i kremu za lice. Kako sunce poprilično isušuje kožu, bitno ju je nahraniti, a božanstveni miris je točka na i.

Nuxe Huile Prodigieux Florale

Ulje je namijenjeno za kožu, ali i kosu. Također se par kapi može dodati u dnevnu kremu. Ako volite klasično Nuxe ulje, tada ćete ovo obožavati. Sadrži 7 dragocjenih ulja te nije komedogen. Zaista je čudesno, a koža mekana kao paperje.

Nuxe Prodigieux Floral Gelee De Douche Parfumee

Mirisni gel za tuširanje savršeno se nadopunjava s uljem.Sadrži slatko bademovo ulje, a koža nakon tuširanja prekrasno miriši i meka je na dodir.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by NUXE Hrvatska (@nuxe_hrvatska)

Nuxe Creme Prodigiuese Boost

Krema je namijenjena za prve znakove starenja kože. Nakon nanošenja koža je blistava, sjajna, hidratantna te mirisna.

Ako uspijete uhvatiti, svakako je preporuka paket od Nuxa koji sadrži kremu, ulje, gel za tuširanje i svijeću s floralnim mirisom cijele linije. Paket je dostupan u Farmaciji.

Foto: @nuxe_hrvatska

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...