Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja se odnose na korištenje web stranice www.l-editeur.com

Koristeći web stranicu www.l-editeur.com dajete svoj pristanak na poštivanje navedenih odredbi  o uvjetima korištenja.

Pristanak na uvjete korištenja uključuje i privolu na moguće promjene uvjeta korištenja. Izgled i sadržaj portala kao i uvjeti korištenja mogu biti ažurirani radi izmjena u Zakonu ili poboljšanja korisničkog iskustva.

Prikupljeni podaci

Prikupljeni podaci na web stranici www.l-editeur.com se koriste samo za uvid u analitiku, slanje newslettera ili za odgovaranje na upita koji su poslani putem kontakt forme. Prikupljeni podaci se ne prenose trećim stranama. Portal se obavezuje čuvati privatnost korisnika i posjetitelja. Podaci koji se prikupljaju su dobrovoljni. Ukoliko korisnik želi može zatražiti izmjenu podataka iz baze.

Ograničenje odgovornosti

Portal ne odgovara za potencijalne štetne učinke koji se može proizaći iz korištenja navedenog portala i linkova koji se nalaze na istoj. Portal se koristi na vlastitu odgovornost.

Podaci na web stranici portala služe isključivo za namjenu informiranja. Portal  nije odgovoran za štete koje su nastale iz neadekvatne upotrebe materijala na web stranici portala. Portal ne  odgovara za posljedice primjene informacija koje se nalaze na web stranici www.l-editeur.com. Portal ne odgovara za potencijalne greške servera, virusa te sličnih štetnih dijelova uzrokovanih od treće strane. Korisnik portala koristi navedenu web stranicu na vlastitu odgovornost.

Ne jamči se da web stranica www.l-editeur.com neće sadržavati računalne programe i pogreške koji bi mogli prouzročiti nepredviđenu štetu korisnicima ili trećim stranama. Međutim uložiti će se napori da web stranica bude što je u većoj mjeri sigurna za krajnjeg korisnika i treće strane.

Isključujemo odgovornost sukladno pravnim propisima:

  • Za štetu koja je nastala korištenjem portala www.l-editeur.com ukidanjem ili izmjenom pojedinih sadržaja
  • Za štetu koja je nastala korištenjem linkova trećih strana objavljenih na web stranici www.l-editeur.com

Odgovornost za obradu osobnih podataka snosi: [email protected]

Ostalo

Ukoliko se promijene uvjeti korištenja, ažurirani dokument će biti objavljen i važeći na ovoj web stranici.