Jedan od znakova umora vidljiv na licu su upravo podočnjaci. Da li zbog intenzivnog životnog stila ili iscrpljenosti. Maske za područje oko očiju služe za reduciranje tamnih krugova oko očiju, pomažu da područje oko očiju bude blistavo i osvježeno. Također, smanjuju okoloočne borice. Svakodnevno korištenje pomaže pri smanjenje podbuhlosti očiju te izgleda umornih očiju. Maske za područje oko očiju sadrže sastojke kao što su hijaluronska kiselina, kolagen, ekstrakt krastavca, ekstrakt puževe sluzi.

Balea i Garnier imaju sjajne okoloočne maskice, dok brend kao što je Pixie ima pakiranje od 90 komada uz kojeg dolazi i špatula. COSRX ima pakiranje od 60 komada te sadrži sastojak niacinamid.

Augustinus Bader sadrži TFC8 kompleks te i ova maskica za okoloočno područje targetira podočnjake i znakove starenja. Neke od najpopularnije su upravo zlatne koje sadrže i kolgen. Evelin ima upravo takvu.

Eveline eye pads

Kako koristiti?

Nanose se na čistu i suhu kožu jer sadrže serum koji se treba upiti. Maska bi trebala biti na području oko očiju oko 20 ak minuta ili dok se serum skroz ne upije. Nakon nanošenja može se vidljivo primjetiti hidratacija područja oko očiju.

Foto: Garnier, Augustinus Bader, Eveline, Balea, COSRX

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...