Trendy torbe koje se mogu vidjeti na društvenim mrežama, a razlog tomu je inovativan dizajn, ali i kvaliteta. Ta dva faktora su postali kriteriji prema kojima se odabiru noviji brendovi u odnosu na brendove koji su već duže na tržištu. Torbe su jedan od onih modnih dodataka koji se nosi svaki dan, te se danas mogu naći u raznim stilovima.

Polène

Polène je pariški brend kožnih torbi koji su 2016. osnovali dva brata i sestra. Cjenovno prihvatljive, a kvaliteom bolje od dizajnerskih torbi. Imaju unikatan dizajn, ali su i idealne za svaki dan. Klasičan i moderan dizajn u kombinaciji sa fluidnim linijama čine ove torbe posebnim. Proizvode se u Španjolskoj.

Numéro Neuf mini
polene tonca
Tonca
Yké
polene bag
Numéro Huit

BOYY

BOYY brend koji je najpoznatiji po torbama u svojem asortimanu imaju i cipele. Eksperimentalni pristup kreativnosti i dizajnu je upravo to što ovaj brend čini posebnim.

boyy torba
BOBBY 18 EPSOM METALLIC
Wonton 20
boyy lotus
Lotus 13

Carolina Santo Domingo

Carolina Santo Domingo je brend koji pomiče granice u dizajnu torbi i to s kombinirajući organske sastojek s najfinijom talijanskom luksuznom kožom. Profinjeni minimalizam u kombinaciji s ekstravagantnim dizajnom.

Wave
Ostra
Shearling bucket

Milouye

Milouye je brend koji se fokusira na minimalizam, kvalitetu i eleganciju. Također i inovacija je ključni faktor, uz estetiku. Nepredviđeni oblici, uz pametne detalje čine ovaj brend unikatnim.

Studio

Foto: euro.polene-paris.com, boyy.com, carolinasantodomingo.com, www.mlouye.com