Brendovi se sve više i više okreću jednostavnosti, autentičnosti i mi se apsolutno slažemo. Manje je više postaje nova krilatica u eri beauty industrije koja se okreće čistim sastojcima i prirodnoj ljepoti. Jedan od brendova koji volimo je Clarins. Možda ne dobije toliko pažnje koliko bi trebao s obzirom na kvalitetu proizvod koji imaju. Od skin care rutine do make up-a, proizvode naprosto obožavamo. Clarins je francuski brend, a cijela priča je započela davne 1954. godine u Pariz. Jacques Courtin-Clarins je tada otvorio prvi Clarins Institut s vjerovanjem da su blagostanje i sreća neraskidivo povezani s ljepotom. Jednostavan i klasičan dnevni look koji uklapamo u pospano jutro, a užurbani radni dan. Koristimo tek nekoliko beauty proizvoda i to od samo jednog brenda. Nekad je toliko malo potrebno, a dovoljno da bi kroz cijeli dan izgledali lijepo i njegovano.

 

1.Skin Illusion Hidratantna Podloga

Clarins hidratantna podloga je lagana pudrica koja se stapa s tenom koji izgleda svježe i njegovano kroz cijeli dan. Formula sadrži SPF 15 i jako je lagan na licu. Ima lagano do srednje prekrivnje.

Nijansa 108 Sand

2. Clarins Wonder Perfect Maskara 4D

Maskara koja je svakim korištenjem sve bolja i bolja. Trepavice su lijepe, produžene. Dovoljan je jedan sloj za nježni dnevni look.

3. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Lagana, boja, lagan sjaj i intenziva hidratacija usana tokom dan. Što nam više treba?

02 Apriccot Shimmer

4. Rumenilo

Lagano roskasto rumenilo koje zaokruži cijeli dnevni make up look.

03 Cheeky Rose

Foto: feelunique.com