Hidratantna maska za lice je potrebna u beauty rutini i tijekom ljetnih dana. Sunce isuši kožu te ju je potrebno hidratizirati. Potrebno je pripaziti kod izbora hidratantne maske za lice za vlastiti tip kože. Svakodnevnu beauty rutinu je potrebno oplemeniti dodatnim korakom, a i 15 minuta opuštanja uvijek dobro dođe. Zdrava i hidratantna koža lica je uvijek lijepa.

Danas se na tržištu mogu naći maske koje su jednokratne, u pakiranju kao krema, te sheet maske.

L’Erbolario Acido Ialuronico

Ova kremasta maska za lice sadrži hijaluronsku kiselinu te ekstrakt snježne alge. Izuzetno hidratizira lice te je koža glatka, lijepa i nježna. Masku je potrebno držati na licu 10 minuta te je masku potrebno dobro isprati vodom kako bi ju uklonili.

lerbolario maska za lice

Balea maska za lice Beauty Effect

Hijaluronska kiselina mazi kožu lica, a rezultat je nježna i meka koža. Sheet maska sadrži i vitamin E, ali i 5 vrsta hijaluronske kiseline. Maska za lice Balea Beauty Effect jednostavno se nanosi na lice.

balea beauty effect

Balea Aqua Tuch Mask

Sheet maska koja licu daje hidrataciju u samo 10 minuta. Veganski je proizvod te sadrži ulje avokada, ulje od sjemenki šipka te bademovo ulje. Vrlo je jednostavna za korištenje te se nakon upotrebe sheet makne s lica i baci. Bez potrebe dodatnog ispiranja.

Pogodna je za suhi tip kože.

maska za lice sheet

Hada Labo maske za lice

Ako koristite Hada Labo kremu tada će vams e svidjeti i njihove maske za lice. Postoje 3 vrste Hada Labo maski za lice. Sadrže retinol, hijaluronsku kiselinu, vitamin C. Hijaluronska kiselina maksimalno hidratizira kožu lica te je svilenkasto meka. 

L’Erbolario ulje-gel maska za lice

HIdratanta maska za lice ostavlja lice baršunasto mekom. Namjenjena je za suhi tip kože. Sadrži ekstrakte bundeve, mrkve te dinje.

maska za lice ulje gel

Foto: instagram, lerbolario.hr, dm.hr