Kako bi koža tijela bila lijepa i hidratantna potrebno ju je njegovati. Hranjive mazalice dolaze u obliku ulja, ali i mlijeka za tijelo. Nakon sunčanja, potrebno je dodatno posvetiti pažnje njezi cijelog tijela kako bi koža bila zdrava, ali i blistava. Osim toga, kad pronađete savršeno mlijeko za tijelo koje ima i božanstven miris dnevni ritual ljepote je potpun.

Ovisno o mirisu koji vam se sviđa možete iskombinirati isto ulje i mlijeko ili kombinirati za njegu ulje od ruže i Kristalno mlijeko za tijelo.

Kristalno mlijeko za tijelo

Kristalno mlijeko za tijelo od Olivala je jedno od najboljih koji se može naći u drogeriji za njegu tijela. Miris je božanstven, te se lako  upija. Možda i najvažnije za naglasiti koža nakon nanošenja nije ljepljiva te je nevjerojatno blistava i hidratantna. Obično se miris izgubi nakon nekoliko sati, ali kod Kristalnog mlijeka za tijelo miris je kao i nakon nanošenja. Čak i nakon nekoliko sati. Mlijeko sadrži ulje badema, makadamije i divlje ruže. Prikladno je i za osjetljivu kožu. Pakiranje samog proizvoda je vrlo kvalitetno, čvrsto i kompaktno. U asortimanu proizvoda može se naći i ružino mlijeko za tijelo.

Ružino zlatno ulje

Ulje je postalo esencijalno za njegu tijela. Bez pretjerivanja se može reći za Olivalovo ružino zlatno ulje da je mirisno savršenstvo. Miris ruže je ponekad intenzivan, ali u ovom ulju je izuzetno izbalansiran te je rezultat elegantan i očaravajući miris. Ulje se upije odmah u kožu, nema ljepljivih tragova te nakon nanošenja koža je blistava i meka na dodir. Sadrži ulje divlje ruže, makadamije i badema.

Također Olival ima i čarobno ulje, čarobno zlatno ulje te kristalno ulje.

Foto: @olival_cosmetics Instagram