Espadrille originalno potječu iz Španjolske. Jednostavna je, ali i  praktična ljetna obuća. Napravljene od takvih materijala kao što su juta i pamuk kako bi se u njima moglo dugo hodati. Espadrille su bile omiljena obuća Audrey Hepburn, ali su također omiljena i ključna obuća Francuskinja za ljetne dane.

Espadrille su naprosto must have za ljeto. Ugodno je hodati u njima, a i svaki outfit izgleda chic.  Esencijalna su obuća za ljetne dane. Mogu se nositi i u gradu i na plaži. Vrlo jednostavno podižu outfit.  Kožne verzije espadrila su najmoderniji trendovi koji se mogu naći, ali i platneni ne zaostaju s novim dizajnom. Dolaze u formi natikača, platformi te loaferica.

Mogu se pronaći razni modeli i u high street ponudi od klasičnih bijelih, tamnoplavih i crnih do kožnih, ali i dizajnerski modeli. Obično su modeli manji i uži te pri kupnji treba uzeti obzir da se uzmu broj veće od broja koji se inače nosi. 

espadrille
CASTAÑER
missoni espadrille
Missoni
roze espadrille
Castañer
ysl espadrile
YSL
Gucci
Loro Piana
Prada
castaner espadrile
CASTAÑER
YSL
espadrile zenske
Tommy Hilfiger
Gant
tommy hilfiger espadrile

foto: mytheresa.com, netaporter.com, officeshoes.hr

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...