Ljeti je primarna zaštita od sunca s odgovarajućim kremama za zaštitu od sunčevih zraka. Sunce nikad nije bilo jače,a koža nikad brže nije pocrvenila od samo i kratkog izlaganja na suncu. Bitno je nanositi kremu sa spf-om pola sata prije izlaganja suncu. Također se ne smije zanemariti lice jer šteta nastane na koži lica se vidi u obliku mrljica, ali i bora.

Hada Labo krema za lice s SPF-om

Krema dolazi u varijanti sa SPF 30, ali i SPF 50, lagane je teksture te se upija u kožu vrlo brzo. Ne ostavlja masne tragove. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu., ali i pantenol. Može se koristiti i kao primer prije nanošenja seruma ili pudera. Izuzetno je lagana na licu te nije komedogena. Formula je razvijena u japanskim laboratorijima te se koriste fotostabilni filtri vrhunske kvalitete.

Hada Labo krema za tijelo s SPF-om

Krema za tijelo dolazi također u varijanti sa SPF-om 30 i 50. Formula je nemasne strukture te se savršeno brzo upija. Koža nakon nanošenja je hidratantna i zaštićena. Us super hijaluronsku kiselinu sadrži i pantenol koji regenerira kožu. Smanjuje rizik od crvenila, nadraženosti te nastanka opeklina.

Foto: instagram @hadalabo_hrvatska