Ljetni dani su za blistav, ali i lagan make up. Chanel ima neke proizvode koji su zaista go to, a jedan od njih je kultni bronzer koji je dobio i novo manje pakiranje idealno za putovanja. Blistav i brončani izgled je vrlo lako za postići, a posebno uz beauty proizvode koji se lako blendaju. Chanel beauty proizvodi su poznati po klasičnim paletama boja, elegantnom pakiranju te visokokvalitetnim formulama.

Vitalumiere fluid čini ten besprijekornim, ali i prirodnim. Formula je vrlo lagana i hidratantna. Formula ove podloge je da poboljša izgled kože, ali i blistavost.

Chanel vitalumiere

Za savršeno blistav look ovaj fluid je savršen. Dolazi u 2 nijanse, a Sunkissed je savršeni ljetni iluminator. Može se kombinirati s dnevnom kremom, može se nositi samostalno na licu, ali se može kombinirati i s laganim fluidom. Lice ima blistav sjaj.

Chanel les beiges fluid

Bronzer je ljeti neophodan. Može se postići brončani izgled u par sekundi, dok ovom kremastom bronzeru podloga ni ne treba. Savršeno se blenda te je vrlo lagan na licu Ovaj kultni kremasti bronzer je dobio i mini putnu verziju koja je savršena za putovanja.

Chanel bronzer

Dugotrajno sjenilo sa satenskim finishem. Lako se blenda, a u pakiranju dolazi sa dvije četkice te kompaktnim ogledalom. Idealno je za putovanja.

Chanel mono sjenilo

Foto: chanel.com, pexel