Mirisni cvijet tuberoze je prepoznatljiv po slatkom, ali i egzotičnom mirisu. Parfemi s istaknutom notom tuberoze su elegantni, senzualni, ali i zavodljivi. Popularan je izbor za ljubitelje slatkastih parfema s daškom mističnosti i odvažnosti.

Aerin Tuberose Le Soir

Ovaj parfem inspiriran je senzualnim mirisom tuberoze  te je idealan odabir za večernji izlazak. Puderaste mirisne note vanilije, sandalovine pružaju elegantnu toplinu, a mandarina, bergamot, ylang ylang pružaju cvjetnu mirisnu kompoziciju.

Nicolai Sacrebleu Intense

Nicolai Sacrebleu Intense je  savršen puderasto cvjetni parfem koji spaja u srednje note bijelo cvijeće, jasmin i tuberozu te začinske note cimeta i korijandera te karanfil. Donje note su kombinacija vanilije, tonke, jantra te sandalovina. Gornje note čine bergamot, mandarina te crveno voće.

BDK Tubéreuse Impériale

BDK Tubéreuse Impériale je profinjen, mističan te karizmatičan. Dominantna je nota tuberoze, u kombinaciji s irisom te egipatskim jasminom. Parfem je nježan i senzualan.

Givenchy L’interdit

Givenchy L’interdit je zavodljiv parfem čija je savršena kompozicija buketa bijelog cvijeća tuberoze i jasmina te lista pimenta. Pačuli, sandalovina i vetiver su u donjim notama, a gornje note su đumbir i naranča. Parfem je elegantan, senzualan i odvažan.

Gucci Bloom

Moćna kombinacija prirodnog ekstrakta tuberoze i jasmina kombiniran s puzavicom iz Rangoona. Parfem je ženstven, elegantan i nježan.

Foto: Instagram

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...