Sezonske promjene utječu na ispadanje kose, ali i neki drugi čimbenici kao što je stres, hormonalne promjene i slično. Kako bi se ispadanje kose umanjilo potrebno je i koristit šampon za tu namjenu koji će poboljšati stanje vlasišta te potaknuti rast kose.

Šamponi imaju posebnu namjenu, a neki od njih čak imaju i čarobne sastojke kao što je runolist koji pomažu pri rastu kose, ali i smanjenju kod ispadanja.

Klorane

Kloran je dobro poznat francuski brend koji ima vrlo kvalitetne proizvode za njegu kose, a linija s organskim runolistom i kininom jača kosu i potiče rast. Također nakon dužeg korištenja može se primijetiti sjajnija kosa koja je jača i obnovljena. Formula ovog šampona također sadrži i B vitamin.

Kérastase

Kérastase Genesis je linija sadrži šampon koji ima namjenu jačanja kose, ali se i bori protiv ispadanja. U formuli sadrži runolist te korijen đumbira. Ovaj šampon nježno čisti vlasište, te je kosa ojačana i sjajnija. Linija sadrži regenerator, ulje, fluid, masku za kosu te ampule.

Foto: Pexels, Instagram

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...