Serum je vrsta proizvoda za njegu kože koji se na lice nanosi nakon čišćenja i prije hidratizacije. To je obično lagana tekućina koju se lako apsorbira u kožu. Serumi su formulirani kako bi ciljali specifične stanje kože. Oni mogu sadržavati različite aktivne sastojke, poput antioksidanata, hijaluronske kiseline, retinoida i peptida. Budući da su serumi koncentriraniji od ostalih proizvoda za njegu kože, oni su u stanju pružiti veću koncentraciju aktivnih sastojaka koži, što može rezultirati vidljivijim rezultatima. Moćni su beauty saveznici te sadrže sastojke koji se bore protiv raznih stanja kože do crvenila, hiperpigmentacije, bora, dehidrirane kože lica. Bitno je izabrati serum koji odgovara tipu ali i stanju kože. Kod seruma vrijedi pravilo manje je više, te se nanosi tek par kapi na lice.

Caudalie Vinoperfect

Caudali Vinoperfet serum je nježan za kožu te umanjuje hiperpigmentacijske mrlje, a ten je blistav. Sadrži skvalan koji je dobiven iz maslina, ali i Viniferine patentirani sastojak.

La Rochey Posey Hyalu B5

Serum La Rochay Posay sadrži hijaluronsku kiselinu koja je poznata po svojstvu hidratacije, vitamin B5 koji umiruje i pomlađuje kožu lica te ekstrakt biljke Centella asiatica koja obnavlja, umirujue te pomlađuje.

Avene Hydrance Boost

Poznata termalna voda se nalazi u sastavu ovog seruma kao i vitamin B3, ali i hijaluronska kiselina. Ovaj serum obnavlja i umiruje kožu lica.

Foto: Pexels, Instagram

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...