Prva i izvorna kolonjska je bila u kombinaciji ulja kao što su bergamot te limun, no danas ima toliko različitih i sjajnih kombinacija od koncentriranijih, ali i do laganijih. Kao i sezonskih od citrusnih pa sve do drvenastih.

Kolonjska voda je sjajan izbor za dnevni miris, a može biti i za posebne prilike. Danas postoji veliki izbor mirisa, a Jo Malone ima neke od najpopularnijih kolonjskih voda. Osvježavajući i lagani, ali i elegantni mirisi koji su napravljeni od najboljih sastojaka. Mirisi su dizajnirani tako da se mogu kombinirati i slojevito nanositi.

Jasmin Sambac i Marigold

Jedna od omiljenih nota parfumera je jasmin sambac,  a ova intenzivna kolonjska sadrži note bijelog cvijeća jedna od nota je jasmin sambac. Ova kolonjska je intenzivna te sadrži mirisne note jasmin sambaca, nevena, meda, Ylang-Ylanga. Ovaj miris je idealan za ljubitelje intenzivne note jasmina.

Tuberose Angelica Intense

Šarmantno kremasta tuberoza u kombinaciji sa svježom anđelikom i drvenastim notama jedan je vrlo lagan cvjetno puderasti miris. 

jo malone tuberose angelica

Peony & Blush Suede

Klasičan, ženstven i elegantan miris. Gornja nota je crvena jabuka, srednje note su božur, ruža, jasmin te karanfil. Savršen je proljetni miris.

jomalone bozur

English Pear & Freesia

Jednostavan voćno cvjetni miris. Sofisticiran miris kruške i frezije može se nositi kroz cijelu godinu, a jedan je od omiljenih mirisa Sofie Richie.

jo malone english pear

Oud & Bergamot

Intenzivna kolonjska koja sadrži bergamot u gornjoj noti, sredina je sandalovina, a donja nota je oud. Idealan je miris za zimu.

jo malone oud

Foto: jomalone.eu