Sniženja su već krenula i svatko ponekad poklekne i kupi neke stvari koje mu ne trebaju u garderobi. Misao vodilja, možda će zatrebati. Umjesto potrošačkog ludila koje je već krenulo, ponekad je bolje odrediti budžet i kupiti komad ili dva koji će se nositi tijekom vrućih ljetnih dana, ali i večeri. Zara je jedan od onih brendova koji je budžet friendly, sa trendy dodacima, ali i stylish modnim kombinacijama. Iako ima pregršt novih modela bitno je obratiti pažnju na materijale. Ukoliko se kupuju haljine ili suknje neka za ovo ljeto bude viskoza, pamuk ili lan. Kod obuće probajte izbjeći poliuretan, a birajte modele sandala ili natikača od kože.

Haljine

lanena haljina
midi haljina s printom
floralna midi haljina
floralna midi haljina
mini haljina s printom
satenska haljina

Natikače na petu

Ako se odlučite za stylish kombinaciju koja uključuje i natikače na petu, uzmite broj veće od regularnog broja obuće koji inače nosite.

Crop top i suknja

Kupaći s ruflicama

Kupaći se može kombinirati sa suknjom, posebno je efektan bijeli s ruflicama. Kombinacija kupaćeg i suknje je win win outfit.

Torba od jute

Za SPF, knjigu, japanke, rezervni kupaći i slično umjesto kalasične torbe za plažu kombinirajte uz ljetne outfite torbu od juta. Izgleda efektno, a i priznajemo stylish.

foto: zara