Bronzeri su za vrijeme ljetnih mjeseci zaslužni za blistavu put, te su često finalni touch kompletnom make up looku. Mogu se koristiti za konture, umjesto rumenila, kao sjenilo, ali i za postizanje prekrasnog osunčanog tena.

Postoje u raznim varijacijama matirajući, sa sjajnim česticama ili u obliku sticka koji se jednostavno nanosi. Kod odabira bronzera bitno je da naglasi prirodnu put, a nikako da lice poprimi narančastu boju.

Izdvojili smo 5 bronzera za prekrasan i osunčan ten :

Biobaza Sun Caramel Queen Shimmering bronzer 

Biobaza je ove godine obogatila asortiman i to sa bronzerom u sticku. Lagana tekstura i sjajan miris karamele je dobitna kombinacija. Nakon nanošenja koža dobije suptilan, a primjetan brončani izgled.

Bronzer se odmah upije, te je nakon nanošenja koža blistava. Sadrži blagi shimmer. Pakiranje je praktično. Može se nanositi na lice i tijelo.

Nuxe Prodigieux Poudre Éclat

Nuxov bronzer je jedan klasični bronzer u kamenu. Može se koristiti i kao rumenilo i kao sjenilo. Ima karakterističan Nuxov miris. sadrži cvijet jasmina, a te naglašava prirodni ten. Pogodan je i za svjetliju put.

Benefit Hoola

Benefitov bronzer ima kultni status najboljeg bronzera koji je naprosto obožavan. Matt bronzer kojise savršeno stapa s stenom. Idealan je za konturiranje. Ovaj bronzer ne sadrži shimmer.

Charlotte Tilbury bronzer

Jedan od kultnih proizvoda od Charlotte Tilbury je i airbrush bronzer. Dostupan je čak u 4 nijanse. Sadrži hijaluronsku kiselinu, a koži lica daje prekrasna i svjež izgled. Bronzer je matt, a bez puno truda postiže se nježan i osunčan look.

Maybelline City Bronzer

Jedan od najboljih drogerijskih bronzera je Maybelline City bronzer. Od postojeće 3 nijanse lako je izabrati idealan bronzer koji odgovara svakom tonu kože. Tekstura je svilenkasta i matt.