Super Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje

Zaštita kože od sunca je neophodna, a postizanje brončanog tena uz mazalice za vrijeme ili nakon sunčanja je ljetna beauty rutina koja je esencijalna.​ Jedan od proizvoda koji je must have u torbi za plažu je Super mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje. Pekmez sadrži prirodna ulja maslina, oraha, kakaovca te mrkve. Sadrži SPF 10. Blagog je mirisa te je je postizanje brončane put ubrzano.

Olival Sun Cream i Sun Milk

Prije inicijalnog izlaganja sunčevim zrakama bitno je zaštititi kožu sa zaštitnim faktorom kako bi se spriječilo oštećenje kože. U torbi za plažu bi se trebao uvijek naći barem jedan faktor za zaštitu od sunca. Barem dok se ne postigne blagi preplanuli ten. Od Olivala dva omiljena proizvoda koji štite kožu od sunčevih zraka su SunMilk i SunCream. Štite, ali i njeguju kožu. Proizvodi su bez parabena, a sadrže esencijalno maslinovo ulje i kakao maslac. 

Super Mrkva zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Kao završni touch za ubrzavanje tamnjenja, i to uz zlatne čestice je Super mrkva zlatno ulje za ubrzano tamnjenje. Uz ovo ulje postiže se savršeni brončani ten.  Zlatno ulje ne sadrži SPF te je preporuka da se koristi u kombinaciji s proizvodima koji sadrže SPF ili nakon sunčanja. Prekrasnog je mirisa te se može koristiti i za lice.

 

Olivalovi proizvodi su must have proizvodi za ljetne dane. Blagi te zdravi brončani ten se postiže izuzetno jednostavno. Sama kvaliteta proizvoda je izvrsna, ali i ambalaža proizvoda je vrlo kvalitetna te se neće dogoditi da se nakon dva tri korištenja proizvod ne može satvoriti ili da se prolije. 

Foto: @olival_cosmetics