Augustinus Bader je luksuzni brend za njegu kože. TFC8 ili trigger factor complex vidljivo pomaže reducirat znakove starenja, poboljšati teksturu kože kako bi koža bila obnovljena, te zdrava i blistava. Formula je veganska. Najpoznatija krema je The Cream i ne zove se tako bez razloga jer je krema vrhunske kvalitete te ju koriste i make up artisti za njegu kože prije nanošenja make up-a pogotovo za evente kako bi koža lica izgledala besprijekorno. Međutim što je s ostalim proizvodima? Jedan od ponajboljih umivalica za lice je upravo u njihovoj varijanti, ali i balm koji je izvrsna zamjena za druge proizvode za skidanje šminke.

Fenomenalno čisti lice, te nakon čišćenja lice izgleda izvrsno. Formula ove umivalice sadrži cink, ekstrakte voće, razna ulja i kiseline te je rezultat lagana formula koja savršeno čisti lice. Može se nanijeti na suhu kožu, kružnim pokretima izmasirati lice te isprati.

Jedan od noviteta u beauty industriji je balm za skidanje šminke.  Osim što savršeno skida šminku, ovaj balm može se koristiti i na način da se nanese na čistu kožu, ostavi 10 ak minuta na licu te se zatim ispere. Lice je pogodno za nanošenje make upa. Nakon korištenja ovog proizvoda lice je baršunasto mekano i čisto.

Umivalica i The Balm se mogu kupiti u paketu, ali i pojedinačno. Kad isprobate umivalicu za lice, The Balm je savršena nadopuna luksuznom ritualu njege lica te jedno bez drugog naprosto ne može.