Pure Altitude je linija za njegu kože čiji glavni sastojak je runolist. Upravo runolist štiti kožu od preranog starenja te vanjskog stresa. Može preživjeti ekstremnu hladnoću ali i intenzivnu sunčevu svjetlost. Pure Altitude brend se koristi i u SPA centrima te je linija namijenjena hidrataciji. 

Pure Altitude tonik dolazi u nešto drugačijem i nespecifičnom pakiranju koje je karakteristično za tonik. Tonik je obogaćen mentom te je nakon nanošenja lice čisto i blistavo te pogodno za nanošenje seruma.

Ljekovita svojstva mace su vrlo poznata, ali kad se nalazi u serumu to je ipak se ne propušta prilika za isprobati. Maca serum za lice se koristi za masažu lica u SPA centrima i miris je zaista poseban. Kad je koži potrebna regeneracija maca serum je izvrstan u beauty rutini kako bi se koža lica obnovila, izgledala zdravo i dobila prirodan sjaj.

Treći korak u njezi lica je svakako krema za lice. Pure Altitude je brend koji sadrži prirodne sastojke, jedan od njih je i runolist. Kako bi se napravila prevencija te koža lica izgledala blistavo i zdravo potrebno je koristiti kremu koja će to i omogućiti. Posebno ako idete na odmor u planine, baš na hidrataciji je naglasak jer koža drugačije reagira. Ova linija je idealna za hidrataciju lica, te je izvrsna za njegu i prevenciju od crvenila. Također kreme koje su hidratantnije preporučuju se nako eksfoalacije.