Parona

Parona je domaći brend koji u svojem asortimanu proizvoda ima ručno rađene detalje za uređenje doma kao što su podmetači, svijećnjaci te posuda za nakit.

Vaze i te baze

Autentične vaze ćete pronaći upravo kod ovog domaćeg brenda Vaze i te baze. Komadi za decor su unikatni, a izrađeni su ručno. Dostupne su i razne druge  posude.

Imano Studio

Simpatičan brend koji ima odlične detalje koji će svaki dom učiniti posebnim, a radi se o domaćem brendu čiji su proizvodi izrađeni od materijala Jesmonit koji je i ekološki. U ponudi imaju genijalne satove, posude za nakit.

Studijo Walart

Tapete za zid koje izgledaju kao remek djelo najvećih slikara mogu se pronaći u Studiju Walart. Za osvježenje doma bezvremenskom umjetnosti, ovaj detalj daje domu cjelokupnu notu autentičnosti.

Traversa

Brend Traversa ima kreativne i posebne šalice iz kojih je ispijanje jutarnje kave zaista posebno. Keramičke šalice, tanjuri, bočice za ulje, su ručno oslikani. Također ovi kreativni motivi se nalaze i na proizvodima od tekstila kao što su torbe, jastučnice i drugi.

Miko

Motivi srca su trenutno u trendu, a brend Miko ima keramičke šalice upravo s tim dizajnom. Keramički proizvodi ovog brenda su rađeni ručno.

Svijecha

Brend Svijecha ima ekološki prihvatljive i ručno rađene svijeće koje su i estetski jako posebne i jedan od detalja za decor koji je posebno autentičan. Boje ovih svijeća se mogu naći u neutralnim nijansama, a i asortiman je širokog spektra za razne prilike.

Kat's Clay

Da svaki dan bude poseban pobrinuo se Kat’s clay studio koji u svojoj ponudi keramičkih proizvoda ima šalice, tanjuriće, te posude za nakit. Također se mogu pronaći i naučnice i lančići.

Foto: instagram, Unsplash

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...