Kašmir je luksuzni materijal, a s toliko je popularan da su high street brendovi odvojili sekcije u kolekcijama upravo za njega. Materijal je osjetljiv te ga je potrebno održavati po uputama koje se također odnosi i na pranje na određenoj temperaturi, ali i korištenje odgovarajućeg deterdženta. Kašmir je poznat po mekoći, a idealan je za zimske dane.

Puloveri od kašmira su elegantni, ali i topli. Odlični su za zimske sezonu, a sami materijal je vrlo mekan i udoban za nositi. Mogu se naći u raznim bojama od crvene, žute, narančaste, plave, roze, sive, bež te crne. Puloveri od kašmira dolaze u predimenzioniranim modelima, rebrasti, ali i s dolčevitom. Model pulovera s okruglim ovratnikom je jedan od pulovera koji se bar jedan uvijek nađe u ormaru, a od kašmira je zaista klasičan komad koji nikad ne izlazi iz mode.

Kašmir puloveri su pun pogodak jer osim što su klasični komad u garderobi, komad je koji se može stilizirati za razne prilike, ležerne te poslovne kombinacije. 

Massimo Dutti

C&A

Uniqlo

H&M

COS

Mango

Arket

&Other Stories

Foto: COS, Massimo Dutti, Uniqlo, Mango,C&A, Arket, & Other Stories

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...