Crna maskara je jedan od beauty proizvoda koji je must have, no što je sa smeđom maskarom? Kada kupujemo maskaru nekako automatski posežemo za crnom. Varijante u boji su rijetko zastupljene u kozmetičkim torbicama. Ili ipak ne? Smeđe maskare su trenutno hit, a razlog tome je neutralan make up look koji očima daje izgled lash lifta, odnosno podizanja trepavica. To je tehnika s kojom trepavice imaju prirodan izgled, a boja je mrvicu tamnija od prirodnih.  Smeđe maskare se mogu naći od drogerijskih brendova koji su cjenovno pristupačni, ali i u luksuznim varijantama. Ne treba ni zanemariti clean beauty maskare koje dolaze u smeđoj varijanti, a veganski su proizvodi s prirodnim sastojcima.

Maskare brenda Artdeco su vjerojatno najpodcjenjenije te se o njima jako malo piše. Ako ste već isprobali Artdeco maskare znate koliko su dobre. Od volumena, do dužine i trepavica koje izgledaju prirodno te bez grudica. All in One maskara u smeđoj boji daje trepavicama prirodan izgled. 

artdeco all in one
artdeco all in one
Artdeco
artdeco smeđa maskara
charlotte tilbury smeđa maskara
Charlotte Tilbury
dior maskara
Diorshow New Look

Smeđe maskara

maybelline total temptation
Maybelline Total Temptation
pupa smeđa maskara
Pupa Milano 200 chocolate brown
ere perez natural almond
Ere Perez smeđa maskara
eyeko maskara
Eyeko lash Alert

Foto: maybelline.com, artdeco.com, instagram lancomeofficial, eyeko.com, dior.com, ereperez.com, pupamilano.com, charlottetilbury.com