Hladnije vrijeme zahtijeva i topliju garderobu. Lijepi puloveri, čizme, haljine i kaputi su samo neki od jesenskih komada. Iznenađujućih 6 jutarnjih stupnjeva inspirira na kreativne i slojevite outfite. Pulovere konačno kombiniramo, a najbolji dio je toplina slojevitih kombinacija s kojima dnevne aktivnosti obavljamo efikasno i stylish. Boje su viđene na revijama kao ultimativni trendovi, zelena, žuta, narančasta ili roza, ove godine se nose i nekako podižu raspoloženje. Čak i kad pada kiša.

Puloveri u boji

zara veleni pulover
zuti pulover zara

Haljina u kombinaciji s puloverom

Genijalna kombinacija haljine i pulovera gdje slojevito oblačenje ima novu dimenziju. Može se kombinirati pulover sa suknjom ili hlačama, a na haljinu se može čak staviti pulover druge boje.

zeleni pulover

Pletena haljina i grijač za ruke

Navikli smo na razne modne izraze, a jedan od novijih je grijač za ruke. Radi se o pletivu koje se obuče na haljinu te se tako kako i sam naziv kaže griju ruke, ali i imamo dvostruki outfit.

platena crna haljina
zara elettivo

Visoke čizmice

Osim glomaznih, u trendu su i visoke čizmice. Bijele ili bež, malo za promjenu. Idealne su za jesenske kišovite dane, kada je najbitnije da je i za stopala toplo.

Midi suknje

Suknje su naprosto neodoljive, posebno midi suknje u koje i u ležernim kombinacijama izgledaju sjajno i elegantno. Jednostavno se kombiniraju uz pulovere, košulje, s prslukom.

midi suknja zara

Predimenzionirani kaput

Foto: zara.com