The Ordinary brend je fokusiran na ljepotu koja je funkcionalna i poboljšana. Prvi je brend koji na samoj ambalaži proizvoda ima samo naziv sastojaka. Pakiranje  je vrlo jednostavno i minimalistično. Osim toga ovaj vrlo popularan brend, osim što ima inovativne proizvode, također ima cjenovno prihvatljive  proizvode. The Ordinary je obožavan diljem svijeta jer su proizvodi zaista dobri.

Ovaj piling je postao viralan na TikToku i to ne bez razloga. Alpha hidroksi kiselina djeluje tako da posvjetljuje kožu lica, dok beta hidroksi kiselina čisti pore. Ova kombinacija je moćna te pomaže u rješavanju nepravilnosti na licu, ali i pojačava blistavost kože. Preporučuje se nanošenje u tankom sloju, te držati na licu maksimalno 10 minuta. Koristi se dva puta tjedno te se nanosi na čistu kožu. Najbolje ga je koristiti navečer. Ne bi se trebao koristiti u isto vrijeme s vitaminom C.

Hijaluronska kiselina je jedan od najboljih sastojaka za pomlađivanje kože lica i hidrataciju, a ovaj proizvod je dobio i svoj hashtag #botoxinabottle te na TikToku taj hashtag ima preko 25 milijuna pregleda. Serum sadrži 2% hijaluronske kiseline te vitamin B5. Lijepo hidratizira kožu, jedina mana mu je što treba malo duže da se upije te se ne preporučuje u jutarnjoj rutini. Međutim navečer nakon čišćenja i tonika, nanesite par kapi ovog seruma i nakon toga kremu. Ujutro je koža hidratizirana.

Ova krema je pravo iznenađenje. Jako lijepo hidratizira kožu lica, a plus je što je komplementarna sa serumom te se jako lijepo stopi serum s kremom. Koža je nevjerojatno mekana. Jedina pogreška kod kupnje ove kreme je kupnja malog pakiranja.

Njega okoloočnog područja je must have. Serum sa sastojcima kao što je kofein i zeleni čaj pomažu umanjivanju podočnjaka. Serum ima efekt hlađenja, a okoloočno područje nakon nekog vremena korištenja ovog seruma je hidratizirano, a podočnjaci su umanjeni.

Za umanjivanje bubuljica ova kremica je savršeno rješenje. Osim što rješava nepoželjne prištiće lice ostavlja baršunasto mekom. Ako se koristi tijekom dana potrebno je koristiti SPF. Ova kremica se nanosi nakon seruma, te nakon nanošenja azelainske kiseline nanosi se krema.

foto: theordinary.com