Serum podloge su postale vrlo popularne jer kombiniraju make up i njegu kože sa sastojcima koji njeguju te hidratiziraju kožu lica. Osim toga jako su dobra alternativa puderima za dane kada se želi postići blistav i prirodan izgled. Serum podloge imaju blago ili srednje prekrivanje, ali su i obogaćene sastojcima kao što je vitamin C,B,E hijaluronska kiselina u, ali su i te dragocjenim botaničkim uljima.

Clarins Tinted Oleo Serum

Serum podloga od Clarinsa sadrži hranjiva ulja kao što su ulje lješnjaka i jojobe te sadrži prirodni skvalan. Hidratizira kožu lica te je čini blistavom, a sve dužim korištenjem koža postaje sve ljepša.

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 40

Formula sadrži hijaluronski kiselinu, niacinamid, skvalan na biljnoj bazi. Ilia serum podloga hidratizira kožu, ali i minimizira pore. Laganog je prekrivanja te sadrži mineralni SPF.

Bourjois Healthy Mix Serum

Healthy Mix Serum je obogaćen ekstraktom brusnice koji tonira kožu, ali također sadrži i vitamine B5, C i E. 82% sastojaka je prirodnog podrijetla, a ova serum podloga je srednjeg prekrivanja.

Maybelline Super Stay Skin Tint

Maybelline Skin Tint formula je veganska i u kombinaciji s vitaminom C. Osim što posvjetljuje ten, također daje blistavost i prirodan izgled.

L’Oreal Paris True Match Nude Tint Skin

L’Orealov tonirani serum je u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom koja hidratizira kožu lica, a lagane je teksture i savršeno se prilagođava koži lica.

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...