Ako govorimo o leggings icama, odnosno o tajicama to je odjeća koja je uglavnom služila za sportske aktivnosti. Tko bi pomislio da jedan tako običan odjevni komad u 2022. postaje it komad bez kojeg se naprosto ne može. Osim udobnosti tajice u novim kolekcijama izgledaju tako chic. U kombinacijama s blejzerom, bluzom i omiljenim mokasinama proljetni #ootd će zaista biti ležeran i stylish. Mogu se naći super modeli i u high end varijantama, ali i u high street. Izdvojili smo 5 modela koji su baš stylish. Scrolajte možda dobijete inspiraciju za vlastitu odjevnu kombinaciju.

Leggings s cifom

Ove  tajice se mogu nositi na dva načina jer cif omogućuje razdvajanje nogavica, ali se također može nositi i sa zakopčanim cifom.

TOTÊME

Leggings u stilu trapezica

Iako smo tajice navikli nositi u samo jednom formatu, trend za 2022. kaže da će se ipak nositi i leggings u raznim varijantama, a jedna od njih je i u obliku razdvojenih nogavica te trapezica.

norma kamali leggings

Leggings razdvojenih nogavica

Trend razdvojenih nogavica se prenio i u narednu godinu gdje tajice dobivaju novu varijantu. Vrlo nošen model traperica, nedvojbeno će biti apsolutni trend i s tajicama. U kombinaciji sa stilettosicama ili tenisicama outfit je vrlo chic.

skin leggings
zara
Zara

Fuseau Leggings

Ako se govori o skijaškoj opremi, tajice su dio koji je nužan. Posljednja inspiracija modnih brendova skijanjem je vrlo jasno izražena kroz jakne, a sada se nastavlja i u proljetne dane kroz tajice. Tko bi se bunio? Ovaj model je zaista jedan od onih koji se brzo rasproda jer osim što uz pulover izgleda totalno chic, i udobnost je na prvom mjestu.

FUSEAU LEGGINGS

Foto: zara, net a porter