Maglice za kosu postale su jedan od omiljenih  beauty proizvoda koji pružaju kosi ne samo suptilan i svjež miris tijekom dana, nego i druge benefite za kosu. Maglica za kosu osvježava kosu i daje joj onaj luksuzni miris, ali i hidrira kosu te kosa izgleda sjajno i osvježeno.

Ex Nihilo Fascinante

Bazne note ove maglice za kosu su mošus i vanilija,  dok su središnje note ruža, jasmin sambac te su gornje note ružičasti papar te note zelenog lišća.

miris za kosu

Ova maglica za kosu sadrži cvijetne note istoimenog parfema. Nova formula čini kosu sjajnijom i zaglađenijom. Note ove maglice su intenzivan jasmin, voćni ylang ylang, svježi cvijet naranče, te ženstvena tuberoza.

chanel

Ova posebna maglica za kosu obogaćena je medom, te je formula ove maglice da osvježi kosu, ali i da miriši poput parfema s mirisnim cvijetnim notama. Također ova maglica hidrira, njeguje, ali i štiti kosu od UV zraka.

gisou hair mist

Juliette has a gun

Juliette has a gun nije samo maglica za kosu već i za tijelo. Maglica je unikatna, te ima čisti i svjež miris.

julitette has a gun hair mist

Byredo Blanche

Byredo ima ponajbolje maglice za kosu. Nakon nanošenja maglice kosa je mirisna, lepršava te dobije zdravi sjaj. Blanche ima note sandalovine, mošusa, ljubičica, božura, cvijeta naranče, ruže.

byredo blanche

foto: top.hr, chanel.com, gisou.com