Aplikacije za provjeru kozmetičkog sastava proizvoda pokazuju popis sastojaka koji se nalazi u skeniranim proizvodima. Također osobni vodič su za  siguran odabir beauty proizvoda bez toksina. Iako, aplikacije ne zamjenjuju stručnjaka u tom području, ali svakako pomažu pri selekciji beauty proizvoda te otkrivanju  sastojaka koji su štetni, ali isto tako može se napraviti sigurniji odabir kozmetičkih proizvoda.

Korištenje aplikacije za brzinsku analizu je vrlo jednostavno skenira se kod te ako je proizvod u bazi aplikacija prikazuje sastojke i njihov rejting.

INCI Beauty

Ova aplikacija ima dvije mogućnosti provjere beauty sastojaka. Jedna provjera je sa skeniranjem crtičnog koda, a je skeniranje bez bar koda. INCI Beauty aplikacija prikazuje sastojke u rasponu od 0-20, te također prikazuje i alternativne proizvode. Postoji mogućnost i dodavanja fotografije proizvoda u bazu podataka ako se proizvod ne nalazi u bazi za analizu.

Aplikacija za provjeru beauty sastojaka

Skinimalist

Ova aplikacija skenira kod i sastojke proizvoda na poleđini. Proizvod se ocjenjuje od 1-5. Također može se uploadat screen sa sastojcima koje aplikacija analizira.

Aplikacija za provjeru beauty sastojaka

Foto: Unsplash, INCI Beauty app, Skinimalist app

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...