Satenska košulja od 100% viskoze je jedan od komada za proljeće koji će biti baza. Ako su vam dosadile bijele košulje za svakodnevne outfite, tada je ecru boja savršen izbor.

Ova nijansa plave boja je jedna od SS2022 it boja. Vrlo efektna, a jednostavna u kombinaciji s blazerom i jeansom kombinacija izgleda fantastično.

zara satenska kosulja

I Frank Sinatra je jednom rekao da je narančasta najsretnija boja, a upravo se ove sezone vraća kao jedna od trendy boja. U kombinaciji sa suknjom outfit za proljetni brunch. Kvaliteta materijala se znatno promijenila, a ovaj model košulje je izrazito dobro izrađen, od kroja do samog sastava materijala. 100% viskoza koja je na dodir jako mekana, a košulja nije prozirna. Može se kombinirati i za poslovne outfite.

narančasta satenska košulja

Neka ove godine bude boja jeansa ecru, umjesto bijele. Iako su bijele traperice za proljeće klasika, u novoj kolekciji za proljeće Zara ima u ponudi fenomenalan jeans bež nijansi koji donosi malo diverzifikacije u garderobu.

Za dane kad nije previše hladno, a blejzer postane dosadan prsluk je idealno rješenje za elegantan outfit. Čak i kompletan bež outfit izgleda sjajno.

zara prsluk
zara prsluk

Jednostavne i klasične sandale uvijek dobro dođu. Lako se kombiniraju, a klasičan model sa zanimljivom petom je jedan od onih komada obuće koji je poželjan.

sandale zara

Rebrasti top u raznim bojama je praktičan komad koji se lako kombinira, a i brzinska kombinacija uz blejzer, loaferice i jeans je uvijek dobrodošla.

rebrasti top

Pletivo u svakoj formi i obliku je savršeno. Top nije nikakav izuzetak. Ponekad kad nedostaje inspiracije za outfite znamo da klasičnim komadima nema greške.

pleteni top

foto: zara.com