Popularnost prirodnih proizvoda za njegu lica je danas trend koji nas potiče da na lice nanosimo proizvode koji su u skladu s prirodom. OPG Matulić proizvodi prirodnu kozmetiku od organskih sastojaka koja je napravljena na otoku Pašmanu. Autentičan shop koji u svojoj ponudi ima prirodne proizvode za njegu lica. 

Krema s uljem lješnjaka i aloe vere eternelle

Iako smo navikli na kreme koje su čvršće konzistencije, ova krema je poprilično tekuća. I koristimo ju na dva načina, kao običnu kremu, ali i kao primer za podlogu prije nanošenja pudera. Božanstvenog je mirisa. Nakon par dana korištenja lice je njegovano i hidratantno. Ulje lješnjaka se i preporučuje kod njege lica jer ima pozitivan učinak na kožu, posebno kod masne i mješovite kože. Također povoljno djeluje kod nepravilnosti lica te proširenih pora. Dok aloe vera ima učinak njege, hidratacije, ali i pomaže kod opeklina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by OPG Matulić (@opgmatulic)

Hijaluronski serum za lice essentielle

Serum za lice je jedan od najvažnijih proizvoda za njegu lica. Ne samo za blistav izgled, nego i za mlađahniji izgled lica. Samo par kapljica daje koži hidratantan izgled. Essentielle je hijaluronski serum za lice koji se nanosi prije kreme, a koža lica nakon nanošenja dobije instantni efekt wawawoom.

Kozmetika za njegu lica koji koristi isključivo prirodne sastojke pomaže očuvanju zdravlja kože, ali i ljepote.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by OPG Matulić (@opgmatulic)

Pašmanski melem

Melem na bazi maslinovog ulja i lavande je jedan od onih proizvoda koji jednostavno uvijek zatreba. Pomaže zacjeljivanju ispucane kože usana, laktova, ali i za njegu ruku.

Pakiranja ovih proizvoda su izuzetno kvalitetna, kao i sastojci od kojih su izrađeni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by OPG Matulić (@opgmatulic)

Proizvodi su dostupni na web shopu.

Foto: Instagram