U 2022. u fokusu će biti jeans visokog struka, dugih nogavica, ali i cropanih. Naravno, opušteni jeans ne ide nikuda, wide leg će još uvijek biti prisutan, a jedan od modela koji je totalno out je mom jeans. Skinny jeans lijepo naglašava figuru, a crni se zaista može nositi umjesto hlača na blejzer i tako se može iskombinirati chic outfit koji je prikladan i za posao. Iako duže nogavice puno bolje izgledaju u kombinaciji s gležnjačama ili stilettosicama, jeans koji je cropan s tenisicama ili loafericama stvara ležeran dnevni outfit koji vadimo kao asa ii rukava.

Skinny Jeans

Jeans svake godine dolazi u ponešto drugačijim oblicima i formi. svake godine je neki model totalni hit, a u 2022. kao da se vraća skinny jeans. Ove godine skinny jeans ima novu moderniju formu, a to je visoki struk sa nešto ravnijim nogavicama koji, morate se složiti izgleda sjajno i kao dnevni look, ali i poslovni look.

balmain jeans
Balmain
agolde jeans
Agolde
citizens of humanity
Citizen of Humanity
agolde jeans
Agolde
zara
Zara
zara jeans
Zara
zara high rise straight jeans
Zara
hm jeans
H&M
frame jeans
Frame
khaite jeans
Khaite
maison margiela jeans
Maison Mairgela

Foto: net-a-porter, zara, H&M

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...