Mango

Dašak proljeća osjeća se na svakom koraku, a prate ga i novi trendovi. Fokus je usmjeren ne samo prema godišnjem proljetnom čišćenju prostora u kojem živimo jer nego i osvježavanju dnevnih kombinacija. Proljeće nam donosi pregršt nježnih boja, pastelnih, ali i svijetlih za razliku od zime. Noviteti nam donose kombinacije koje uz samo nekoliko komada možete postići chic outfit. Plava boja je prožeta u proljetnim high street kolekcijama, ali i luksuznijih brendova. Klasičan blejzer u nježno plavoj nijansi u kombinaciji s puloverom transformira kombinaciju u trenu. Uz neizbježne loaferice, predimenzionirane ogrlice i culottice koje su ovog proljeća must have u garderobi.

Iako trendovi nameću udobnije outfite, mi ćemo ipak trenirke, hoodice, i ostatak udobnije kolekcije ostaviti za planinarenje i ostale sportske aktivnosti.

Nevjerojatno koliko plava boja osvježava outfit i podiže raspoloženje. Plava boja je simbol povjerenja, ima umirujući efekt na psihu, daje osjećaj samopouzdanja i sigurnosti. Jedna od potencijalnih kombinacija koja apsolutno osvaja na prvu je blejzer boje leda, u kombinaciji s plavim puloverom, svijetlim jeansom visokog struka u kombinaciji s loafericama.

 

Loewe
Gucci
Racil
Baguette torbica Mango
Mango
Mango
& other stories
Mango
& other stories
Arket
Zara

Foto: Zara, Net-a-Porter, Arket, & other Stories, Mango