Koliko god da je trivijalno, ali torbe su važne. Velike ili male, za dnevne outfite ili večernje izlaske. Ključevi, kreditna kartica, mobitel, maska, dezinficijens  i ostale sitnice bez kojih se ne izlazi van potrebno je negdje sparkirati. Kad smo kod sitnica ponekad ih je i previše, a torba za nositi je teška. Dapače, svatko ima svoj izbor, ali često vrijedi manje je više, pogotovo kad nađemo torbu u koju se slože stvari kao salivene i nemamo problem kako pronaći ključeve baš kad ulazimo u stan. 

Coach je definitivno jedan od brendova koji je podcijenjen. U moru afirmiranih koji žare i pale modnom scenom,ali i društvenim mrežama nekako ostaje nerazvikan. Možda je baš u tome čar. Ne samo kvaliteta, nego i praktičnost ovi torbica je apsolutni must have za svaki dan. 

Ako ne patite za afirmiranim markama kao što su Prada, Bottega Veneta, Louis Vuitton i mnogi drugi jedna Coach torba će se možda naći i u vašoj kolekciji. No s druge strane ako tražite kvalitetnu dizajnersku torbu koja je u koraku s trendovima, poprilično normalne cijene tada scrolajte za inspiraciju.

Torbe koje su idealne za svaki dan, posao, brunch ili za kavu s priajteljicama. Od celebritija J.Lo je jedan od ambasadora ovog brenda te jedan od modela koji nosi je upravo Tabby.

Foto: instagram

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...