Koliko god da je trivijalno, ali torbe su važne. Velike ili male, za dnevne outfite ili večernje izlaske. Ključevi, kreditna kartica, mobitel, maska, dezinficijens  i ostale sitnice bez kojih se ne izlazi van potrebno je negdje sparkirati. Kad smo kod sitnica ponekad ih je i previše, a torba za nositi je teška. Dapače, svatko ima svoj izbor, ali često vrijedi manje je više, pogotovo kad nađemo torbu u koju se slože stvari kao salivene i nemamo problem kako pronaći ključeve baš kad ulazimo u stan. 

Coach je definitivno jedan od brendova koji je podcijenjen. U moru afirmiranih koji žare i pale modnom scenom,ali i društvnim mrežama nekako ostaje nerazvikan. Možda je baš u tome čar. Ne samo kvaliteta, nego i praktičnost ovi torbica je apsolutni must have za svaki dan. 

Ako ne patite za afirmiranim markama kao što su Prada, Bottega Veneta, Louis Vuitton i mnogi drugi jedna Coach torba će se možda naći i u vašoj kolekciji. No s druge strane ako tražite kvalitetnu dizajnersku torbu koja je u koraku s trendovima, poprilično normalne cijene tada scrolajte za inspiraciju.

 Torbe koje su idealne za svaki dan, posao, brunch ili za kavu s priajteljicama. Od celebritija J.Lo je jedan od ambasadora ovog brenda te jedan od modela koji nosi je upravo Tabby.

Madison

coach Madison

Coach Hyden monogram

coach turbo
coach willow

Tabby Tote

tabby tote torba

Foto: Farfetch.com, instagram