Make up je dio beauty rutine, a ARTDECO je jedan od brendova čiji proizvodi su luksuzni, ali i cjenovno prihvatljivi.  Brend koji ne testira na životinjama od samog osnivanja,  a ponovno punjenje proizvoda je dio održivog poslovanja. Moguće je kupiti kutijice u koju se može složiti make up te nakon što se potroši samo se zamjeni s novim. je Spremanje za posao, ručak s obitelji, odlazak na putovanje ili na brunch s prijateljicama. Da li se radi o ružu, rumenilu ili maskari jedno je sigurno kozmetička torbica koja sadrži beauty proizvode s kojim  se možemo dotjerati uvijek dobro dođe, a posebno kada imamo nekoliko proizvoda koji su nam zaista korisni, a ne treba puno za dotjerivanje.ArtDeco je jedan od brendova koji je već dugo na tržištu, a  odlikuje se kvalitetnim proizvodima, sjajnim nijansama, i posebnom pakiranju proizvoda koje si možete i samo složiti u magnetsku lijepu kutijicu. Izabrali smo nekoliko beauty proizvoda koji su fenomenalni, a mogli bi se naći i u vašoj torbici.

Maskara je taj čarobni štapić koji je neophodan, vjerojatno većini tijekom dana. Kod maskare je bitno da se ne preslikava na kapke, a da trepavice izgledaju sjajno. Jedna od ARTDECO maskari koja zaslužuje pažnju je upravo Angel Eyes. Četkica je zadebljena pri kraju te podiže sami kraj trepavica. Dovoljan je jedan sloj za prekrasne trepavice. Sadrži ricinusovo ulje za jačanje trepavica. Maskara Angel Eyes ima efekt otvaranja očiju za predivan make up look.

artdeco maskara

Klasična crna olovka za oči s kojom se može postići lagani smokey eyes ili mačkaste oči.

artdeco klasicna crna olovka

Perfect Teint Pudrica

Pudrica koja je kao druga koža, a sadrži hijaluronsku kiselinu koja ujedno i hidratizira kožu. Formula koja ne sadrži ulja te kreira lagani matt look.

artdeco perfect teint

Okoloočno područje s ovim korektorom izgleda zaista sjajno. Formula se ne uvlači u borice oko očiju, a aplikator za nanošenje je uistinu praktičan s doziranjem proizvoda koliko je potrebno. Tekstura ovog korektora je lagana, a  ten izgleda svježe.

artdeco korektor

Perfect Color Ruž

Kremasti i perlasti finish u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom čini ovaj ruž idealnim za svaki dan. Kremasta tekstura u kombinaciji s tehnologijom za efektivnu njegu usana.

artdeco ruz

Ovaj gel za obrve sadrži arganovo ulje za njegu, a uz praktičan aplikator obrve su počešljane i uredne u sekundi.

artdeco gel za obrve

Art Couture je lak za nokte koji je dugotrajan i brzo se suši. Nijanse su prekrasne, a četkica je precizna.

artdeco lak za nokte

foto: artdeco.com