Jedan od kvalitetnijih make up brendova, a manje razvikanih je upravo Clarins. Maskare nisu izuzetak kada pada izbor na beauty proizvod koji će duže trajati, a trepavice će biti savršene. Kada imate 5 minuta za šminkanje ove maskare su najbolje. Postoje 4 vrste tako da se može izabrati po namjeni vodootporna, za dužinu ili volumen. Ovisno o vlastitim trepavicama i kakav se učinak želi postići.

 Clarins Supra Volume Mascara

Ako ste u potrazi za maskarom koja će dati trepavicama volumen i neće se trusiti tada je Clarins Sepre Volume Mascara idealna. U dva poteza trepavice su pune volumena. Ako imate prirodno dugačke trepavice i tražite od maskare da samo napravi volumen, da se s četkicom trepavice lijepo razdvoje, a boja da bude crna poput ugljena ova maskara je pun pogodak. Postoji i u smeđoj nijansi.

 
maskara clarins najbolja

Clarins Supra Lift & Curl Mascara

Maskara koja uvija i podiže trepavice te su savršeno uvijene i pune volumena. Posebna formula štiti trepavice od korijena do vrhova te  sadrži mineralne pigmente kako bi maskara što duže i bez mrljanja ostala na trepavicama.
clearing mascara length

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Ova maskara je 4 u 1 . Podiže trepavice, produžuje ih i daje im volumen. Sve u jednom potezu.

clarins wonder perfect

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof

Maskara koja produžuje, uvija i daje volumen i još uz sve to je vodootporna. Idealna za ljetne dane, ali i za svaki dan.

clarins vodootporna
clarins maskara vodootporna

Foto: clarins.co.uk, instagram