Trend traper maxi suknji postoji već nekoliko godina i biti će  popularan i ove sezone. Ovaj stil suknje kombinira klasičan i svestrani traper s udobnom i ženstvenom siluetom maksi suknje. Traper maksi suknja može se nositi u raznim prilikama.

Danas je dostupno je puno različitih stilova maksi suknji od trapera, uključujući one s visokim strukom, srednje visokim strukom, te s pohabanim rubovima. Također dostupne su u b različitim bojama, od svijetlih do tamnih, i mogu se upariti sa   košuljama, majicama, bluzama i puloverima.

Maksi traper suknje su popularne radi jednostavnosti i svestranosti. Lako se kombiniraju uz tenisice i sandale za ležernu dnevnu kombinaciju, a za večernju kombinaciju može se upotpuniti s cipelama na petu i bluzom za formalniju priliku. Ovaj trend je moderan i bezvremenski, a i udoban komad koji je dobro imati u garderobi.

Veću popularnost od traperica ove sezone će imati maxi traper suknje. High street brendovi nisu razočarali s trendy komadima, a neki se rasprodaju brzinom munje. 

mango maxi denim suknja
Mango
stradivarius maxi suknja
Stradivarius
stradivarius maxi suknja
Stradivarius
traper suknja mango
Mango
Mango
traper suknja zara
maxi suknja denim crna
Bershka
maxi suknja
maxi traper suknja
Zara

foto: zara.com, shop.mango.com, stradivarius.com

Trend: Crop Košulje

Ovo proljeće na redu su crop košulje. Zara ima sjajne modele, a odlične su u kombinaciji sa suknjama i...

Inspiracija: Žuta Manikura

Proljetna manikura je razigrana te odražava i živu energiju sezone. Također uključuje i prozračnije i veselije boje. Žuta boja...