Beauty industrija iznenađuje novim proizvodima koji se plasiraju na tržište, a jelly highlighteri su je dan od onih za koje se pitamo da li nam zaista treba novi beauty proizvod. Kad ga probate odgovor je da. Jelly highlighteri su fenomenalni, a mogu se koristiti na više načina. Čak su izvrsni i za blagi sjaj ramena, ne samo lica.

Jelly odnosno highlighter s teksturom želea stapa se s kožom te se postiže blistav ten. Može se koristiti za kreiranje nude looka ili se može pomiješati s puderom za sjajni finish. 

Maybellineov želeasti highlighter ima lagani satenski finish. Ako volite suptilnu blistavost na naglašenim dijelovima lica kao što su jagodice, a da se stopi s kožom te bez prijelaza između highlighetra i rumenila tada je ovaj highlighter idealan. Dolazi u dvije nijanse Metallic Rose i Metallic Bronze. Baziran je na vodi sa perlastim segmentima. Želasta formula je jednostavna za korištenje te se gelasta struktura pretvara u savršen satenski finish.

Maybelline jelly highlighter
maybelline

Elf Jelly Highlighter

Elf Jelly Highlighter dolazi u 3 nijanse i to Buublz, Cloude i Dew. Ovaj nježan highlihgter se stapa s kožom te se može nanositi prije pudera, ali i nakon nanošenja pudera. Također za suptilan no make up look može se nanositi samostalno. Nakon nanošenja koža dobiva svjetlucavi sjaj.

jelly highlighter
jelly highlighter

NYX Jelly Highlighter

NYX Jelly Highlighter je dostupan u 3 nijanse Bronze, Luminous i Opalescent. Može se nanijeti na lice lagano tapkajući na jagodice.  S ovim illuminirajućim gelom postiže se blistavi ten. Baziran je na vodi.

onyx jelly highloighter

Foto: maybelline.com, elf cosmetics.com, nyxcosmetics.ca, @zuzanadarnadyova