Ove praktične, a tako neodoljive stvari za bebe osvajaju na prvu.

Da bi boravak s bebom bio što ugodniji, a njezina rutina spavanja lakša, pobrinula se jedna mama osmislivši fantastične proizvode uz koje će beba, a i roditelji, imati bolji i kvalitetniji san.

Jeste li već čuli za šuškalice? A za tješilice? Riječ je o preslatkim i inovativnim proizvodima za bebe koje je osmislila Mihaela, mama dvojice dječaka koji su je nadahnuli da snove pretvori u stvarnost. Nakon što je korporativni posao zamijenila kreativnim, napokon je dala oduška svojoj mašti i uobličila je u brend Baby sleep IGLOO koji je već osvojio srca mnogih mama, (a i ponekog tate).

Iza simpatičnog naziva brenda krije se istoimeni proizvod koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji, neisprekidan san. Baby sleep IGLOO inovativan je i zanimljiv proizvod uz koji će bebe ljepše i zdravije snivati. Ovaj revolucionaran i jedinstven proizvod uskoro će biti dostupan na webshopu gdje vas čekaju i drugi neviđeni i zaigrani noviteti dječjih potrepština.

Uz ukrasne šuškalice i 4D ogradice odlazak u krevet novo je iskustvo Jedna od inovacija kojom brend Baby sleep IGLOO privlači pozornost svakako je ogradica ZAŠTITNICA koja čuva vašeg malog istraživača od udaraca kad se krene dizati na nožice. Osim što je elegantna i atraktivna oku, objedinjuje nekoliko stvari u jednom – ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet.  Ogradica ZAŠTITNICA lako se postavlja i skida radi pranja, pouzdano štiti od udaraca i ima praktičan džepić za dudu. Dolazi u nekoliko varijacija, kao 4D jastuk-ogradica, ogradica sa šuškalicama ili klasična, a oblik, dimenzije i dizajn tkanine birate sami.

Praktični organizatori olakšavaju svakodnevicu, ali i ”noćnu smjenu”

U Baby sleep IGLOO asortimanu pronaći ćete i prekrasne organizatore koji će vam olakšati svakodnevicu i uštedjeti vrijeme. U organizator stanu igračke, dudica, bočice, toplomjer, sirupići, vlažne maramice, pelene i druge stvarčice – baš sve što vam treba na dohvat je ruku. Osobito su korisni noću kad dežurate uz bebicu ako je prehlađena ili dojite, stoga ne morate gubiti vrijeme na traženje onoga što vam je u tom trenutku potrebno. Dizajnom su prilagođeni drugim Baby sleep IGLOO proizvodima pa tako ne narušavaju slatkoću cijele priče, a usto se lako održavaju.

Dekice i posteljine stvorene za sva godišnja doba

Baby sleep IGLOO u ponudi ima najslađe i najmekše dekice uz koje će vaša beba spavati kao u oblaku. Dolaze u jednoslojnoj, 2u1 i 3u1 varijanti pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. 3u1 dekica svakako je najpraktičnija jer su na jednoj strani nježni minky mjehurići dok je druga strana od stopostotnog pamuka, pa je možete okrenuti na stranu koja odgovara vremenskim uvjetima te noći. Na dnu dekice je i cif kroz koji lako umetnete poplun različite debljine, ovisno o godišnjem dobu.  

U ponudi su i prekrasne posteljine te pamučne plahte veselih boja koje će razveseliti i bebina i vaša jutra, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti trajat će godinama.

Kreativni kutak za roditelje koji žele vlastite kreacije

Još jedna posebnost ovog brenda kreativni je kutak Dizajnerko koji vam omogućava da sami kreirate proizvode u dimenzijama i s materijalima po vašoj želji, što ne nudi niti jedan drugi brend. A tu je i preslatka tješilica koja zaokružuje cijelu priču – mali Zeko Bubi koji daje sve od sebe da vaša beba bude mirna i sretna.  

Ako tražite preslatlke detalje koji će sobu pretvoriti u oazu za spavanje posjetite Baby sleep IGLOO webshop.