Zaštita osobnih podataka na web stranici www.l-editeur.com/

Osobni podaci

Osobni podatak  se odnosi na informaciju kao što je ime, prezime, e-mail, adresa, broj telefona pomoću koje se može identificirati osoba.

 Prikupljanje podataka

Podaci se prikupljaju na web stranici www.l-editeur.com/ putem kontakt forme te putem newslettera odnosno biltena. Korisnik web stranice ispunjava osnovne podatke kao što su ime i prezime te e-mail. Prikupljeni podaci se koriste isključivo za odgovaranje na upit ili slanje newslettera. Ispunjavanje kontakt forme ili prijava na newsletter dobrovoljna. Prikupljaju se samo potrebni podaci za odgovaranje na upit ili slanje newslettera.  Zaštita vaših osobnih podataka. Prikupljeni podaci ne prosljeđuju se trećim osobama, već se koriste isključivo za navedenu namjenu. Podaci prikupljeni putem maila se ne prosljeđuju trećim osobama.

Izmjena prikupljenih osobnih podataka

Moguće je zatražiti izmjenu prikupljenih podataka. Potrebno je poslati e-mail sa zahtjevom na [email protected] te će se osobni podaci sukladno zahtjevu izmjeniti.

Prikupljanje podataka trećih strana

Na web stranici se nalaze linkovi na društvene mreže koje imaju vlastita Pravila zaštite privatnosti te omogućuju dijeljenje osobnih podataka. Korištenje linkova trećih strana je na vlastitu odgovornost.

Ograničenje odgovornosti

Web stranicu koristite na vlastitu odgovornost, te ukoliko niste suglasni sa Pravilima privatnosti navedenu stranicu nemojte koristiti.

Statistika poslužitelja

Posjećenost web stranice se mjeri pomoću  Google Analytics –a. Prilikom posjeta zapisuju se i  Midas Cookie. Više možete pročitati na sljedećem linku: https://www.midas-network.com/privacyTermsWeb.htm

Kolačići

Web stranica www.l-editeur.com/  koristi kolačiće. Kolačići su skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici www.l-editeur.com koju posjećujete šalje vašem pregledniku. Pri pristupu stranici www.l-editeur.com, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za prikupljanje podataka  o posjetama  svakog sljedećeg pristupa na www.l-editeur.com .

Kolačić ne sadrži  osobne podatke, omogućuje efikasnije aktiviranje  podataka i postavki koje ste već prethodno odabrali  putem pristupa i korištenja www.l-editeur.com

Putem treće strane Google Analyticsa prikupljaju se osnovni podaci o posjećenosti web stranice. Informacije o nužnim kolačićima mogu se pronaći na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Možete odlučiti da li ćete pohranjivati kolačiće na vlastitom računalu. Također postavke kolačića možete mijenjati u postavkama.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka: [email protected]