Bežične slušalice apsolutno preplavljuju tržište, a posebno su zanimljive  takozvane True Wireless Stereo slušalice.

True Wireless Stereo slušalice su must have i zato ne čudi da su  najprodavaniji komad tehnologije koji trenutačno postoji.

Postoje tri vrste bežičnih slušalica: naglavne, neckband i True Wireless Stereo (TWS). Naravno TWS su najpogodnije za svakodnevno korištenje.

Modeli True Wireless Stereo (TWS) nemaju apsolutno nikakvih žica te imaju svoju bateriju odnosu kutiju za spremanje. Sa TWS dolazi neka doza bezbrižnosti. Nema zapetljavanja žice dok su nam u torbi ili džepu, ne smetaju dok trčimo ili treniramo i samim tim su najpogodnije za svakodnevno korištenje.

Usams Premium Earbuds TWS slušalice pružaju kvalitetan 3D stereo surround zvuk uz pasivno blokiranje buke što znači da nećete čuti što se događa oko vas ali nitko neće čuti ni što vi slušate odnosno pričate.

Obavite pozive bez buke. Slušalice pružaju visoku kvalitetu zvuka i jasniji glas tijekom poziva dok vjetar ne utječe na mikrofon, a svaka riječ ostaje kristalno jasna.

TRAJANJE BATERIJE USAMS PREMIUM EARBUDS TWS SLUŠALICA?

Prvenstveno slušalice se isporučuju s kutijicom, namijenjenom prenošenju slušalica, ali i punjenju njihove baterije.

Kutijica TWS slušalica ih štiti, ali im također puni bateriju. Kutijica sadrži magnetske konektore, za koje se slušalice čvrsto hvataju. Sama kutijica puni se preko Micro-USB konektora.

Kutijica je opremljena vlastitom baterijom od 400 mAh dok slušalice imaju bateriju od 40 mAh i mogu se puniti 5-6 puta u kutijici. Samo punjenje slušalica traje 40 minuta dok se kutijica napuni za 2-3 sata.Domet slušalica je 10 metara što je sasvim dovoljno ako obavljate neke poslove da ne trebate misliti gdje je mobitel.

Slušalice imaju moderan i elegantan dizajn, a dostupne su tri različite boje: crna, bijela i tamno zelena.

Slušalice pronađite na web shopu.