Kosu je vrlo lako oštetiti uz razne uređaje za stiliziranje kose, sunce također radi štetu,  te često bojanje također može za posljedicu ostaviti suhu i oštećenu kosu. Ljeti sunce dodatno isušuje kosu stoga bi bilo poželjno nanositi masku barem dva puta tjedno. Maska za kosu obnavlja, hidratizira te se kosa lakše češlja. Idealno je rješenje za obnavljanje kose. Jedan beauty trik je da se nanosi na suhu kosu i ostavi se 30 ak minuta, kako bi imala što bolji učinak ili se može nanijeti nakon šamponiranja te ostavite 15 ak minuta da djeluje nakon toga je potrebno isprati s hladnom vodom. Maska za kosu može se izabrati po namjeni da li je za suhu i oštećenu kosu, za obnavljanje, za hidrataciju, ali jedno je sigurno maska za kosu je ključna za lijepu i zdravu kosu.

Christophe Robin

Hidratizirajuća maska za kosu s aloe verom koja kosi daje hidrataciju i sjaj. Sadrži kombinaciju hranjivih ulja, ali i amino kiseline.


maska za kosu
Christophe Robin hidratantna maska s aloe verom

Keune

Maska za kosu za osjetljivo vlasište.Bez parabena i sulfata. Pogodna je za najosjetljivije vlasište te kosa nakon korištenja sjajna i obnovljena. PH je neutralna te ima nisko alergeni miris.


maska za kosu za osjetljivo vlasiste
Keune

Macadamia Professional

100% vegan ski proizvod. Sadrži ulje makadamije koje dubinski hrani i obnavlja kosu. Nakon korištenja kosa je vidno sjajna i obnovljena. Miris ove maske za kosu je savršen. Sadrži ulje makadamie,, mongongo ulje te shea maslac.


Macadamia

L’Oreal

Nakon korištenja ove maske za kosu kosa je jako mekana te se lako raščešljava. Ima vrlo ugodan miris. Sadrži ricinusovo ulje.

boreal maska za kosu
Loreal

foto: cult beauty.com, keune.hr, douglas.hr, amazon.com

tunica za kosu

Scrunchies gumice za stiliziranje kose

pure altitude

Pure Altitude spoj Alpa i SPA

Magična krema za lice japanske recepture

maybelline lifter gloss

Novitet iz Maybellina sjajilo Lifter Gloss