Novo normalno nam je donijelo svakojake promjene u svakodnevnom životu, ali i u poslovnom. Većinu vremena provodimo u udobnosti vlastitog doma koji svakako ima prednosti i mane. Prednost rada od doma donosi razne pozitivne prednosti, no bitno je i napraviti radni kutak koji će povećati produktivnost. Navikli smo na komociju rada od doma, a organizacija posla nije nikakav problem kada radimo u uredu koji je funkcionalan. Možda je nekima noćna mora, ali uređenje ureda ne treba biti nikako komplicirano. U ovom slučaju manje je više. Izdvojili smo bitne komponente za uređenje ureda, a da bude funkcionalan:

Radni stol

Uredska stolica

Uredska stolica je jedna od komponenti na kojoj ne bi smjeli štediti. Ipak ako je zahtjevan radni dan, a posla preko glave i sjedi se veći dio radnog vremena, bitno je imati udobnu radnu stolicu kako ne bi poslije imali problema s bolovima u leđima i slično.

Radne lampe

Danas su radne lampe ne samo efikasne, nego i estetske lijepe. Radni stol izgleda lijepo, a i dobro osvjetljenje uvijek dobro dođe.

Organizator za radni stol

Uz organizatore koji se nalaze na radnom stolu nikad nije bilo lakše uljepšati stol, a u isto vrijeme učiniti ga funkcionalnim.

Regal na kotače

Poprilično je korisno imati u kućnom uredu jedan regal na kotače koji možete smjestiti čak ispod radnog stola. Stvari su lijepo organizirane, a možete ga micati po prostoru kako želite. Čak i odložiti koktel na njega ili kavu.

Vaza

Ako volite svježe cvijeće tada je vaza must have na radnom stolu. Svježe cvijeće daje jedan prozračan ugođaj te uljepšava prostor.

Foto: Ikea