Carton light je samostalni projekt kojeg krasi kreativnost i entuzijazam. Prvenstveno se bavi dizajnom i proizvodnjom manjih serija rasvjetnih tijela originalnog dizajna proizvoda i ambalaže od kartona.


Rasvjeta je najvažniji dio naših životnih prostora jer ga čini ugodnim mjestom za boravak. ​Olakšava nam obavljanje svakodnevnih poslova i druženje s obitelji. Ovisno o izboru rasvjete, vrsti te jačini žarulja utiče i na raspoloženje. Upotrebom Led žarulja smanjujemo potrošnju energije a time i troškove. Stavljanje akcenta na pojedine dijelova prostora moguće je s fotografijama, slikama, biljkama i stolnim lampama. One svojom veličinom, oblikom i bojom nude dozu osobnosti cijelom ambijentu.


Lampe su praktične, dekorativne i jednostavan su način za rasvjetu u domu. Njena prisutnost doprinosi atraktivnosti doma. Iskoristite tu osobinu stolne lampe i pretvorite svoju omiljenu fotelju u dobro osvijetljen kutak za čitanje. Neka bude mjesto gdje nakon napornog dana uživajući u miru čitate svoju omiljenu knjigu. Odmaranje u večernjim satima ne bi voljeli pod jakim svjetlima reflektora nego uz blaži oblik rasvjete. Jedna ili više manjih stolnih lampi doprinijet će toj ugodnoj atmosferi. Jačinu i boju Led žarulje možete prilagoditi svojim željama.


Stripes stolne lampe vam mogu pomoći u tome sa dva modela M (medium) i L (large). Vrlo su dojmljive i privlačnog dizajna. Kružno postavljene letvice su osnovna prepoznatljivost lampe. Dizajnom podsjećaju na oblik stolne lampe kakvu svi oduvijek znamo. Lako je prenosiva, stabilna i dobro osvjetljava prostor. Sve lampe u sebi imaju ugrađene Led žarulje. Osim u dnevnom boravku može se upotrijebiti i kao noćna lampa u spavaćoj sobi. U ponudi su devet osnovnih boja, a koriste se one koju su na bazi vode. Zajedno sa atraktivnom ambalažom izrađene su od kartona koji je proizveden procesom recikliranja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARTON LIGHT (@cartonlight)

Recikliranjem se direktno spašavaju šume od prekomjernog rezanja. Glavni uvjet eco friendly proizvoda su minimalan štetni utjecaj na okolinu. Stripes stolne lampe u potpunosti ispunjavaju taj uvjet. Kartonska ambalaža kao i proizvod doprinosi tome i naglašava dodatnu prepoznatljivost, a vas izdvaja kao posebnog kupca.
Održavanje je lako jer je karton u procesu proizvodnje obojan i tako dodatno zaštićen. Proizvod je testiran od strane ovlaštenih zastupnika čime se dokazuje da proizvod ispunjava potrebne zakonske norme.

Eco friendly stripes stolne lampe možete pronaći na web stranici.